bli medlem nu!

Som medlem erhåller du en rad unika och exklusiva förmåner.
-Periodiska medlemsbrev med senaste branchnytt.
-Inbjudan till speciella medlemskvällar med mat/tapas, mingel, föreläsningar och workshops där du under trevliga former träffar andra gitarrintresserade och knyter nya kontakter. Liveuppträdanden och openstage!
-Inbjudan till musikresor/gitarrkurser i Sverige/utomlands.
-Du som gitarrist får göra fri reklam för er konsert i kalendariet och även länka till er egen hemsida.
-Rabatt och förtur till vissa tillställningar, event och konserter.

Som medlem ingår DU i Sveriges vänligaste intresseorganisation för klassisk gitarr, där du ingår i en unik gemenskap där vi hjälps åt att sprida kunskapen om klassisk gitarr, gitarrister, gitarrskolor, konserter, event, föreläsningar, kurser/masterclasses m.m.
FKG har även ett projekt om att bygga en särskild stipendiefond, för att genom en återkommande tävling, uppmuntra särkilt begåvad ungdom.

MEDLEMSKATEGORIER OCH ÅRSAVGIFTER 2019:

Student 100kr/år
Vuxen: 200kr/år

hur blir man medlem?

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgiften till:
Bankgironummer nr: 520-3013
Skriv i meddelandefältet: ditt namn och telnr.

Skicka därefter in kompletterande info genom att fylla i nedanstående formulär.
Ange ditt:
-Namn
-Postadress
-E-mailadress
-Telefonnummer

( Detta är till för vår medlemshantering i vårt medlemsregister, nyhetsmail etc. Detta sparas krypterat och hanteras enligt GDPR´s rekommendation)